Pui cu ciuperci in sos cremos

de madi_marin in Pui, 30 Apr 2019 | 6792 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpă de pui
  • 1/2 de piept mare de pui
  • 1 conservă de ciuperci
  • 200 ml smântână de gătit
  • 100 ml lapte
  • 2 linguri parmezan ras fin
  • 1 fir de ceapă verde
  • 1 fir de usturoi verde
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
  • oregano uscat
  • boia dulce
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ciuperci in sos cremos:

Carnea se porţionează şi se condimentează cu sare, piper, cimbru, oregano şi boia.

Bucăţile se pun la prăjit la foc mic şi se întorc pe toate părţile până sunt bine pătrunse.

Separat se călesc ceapa şi usturoiul verde tocate mărunt.

Se adaugă smântâna de gătit, lapele,  ciupercile şi parmezanul , sare şi piper după gust şi se lasă câteva minute la foc mic.

Când carnea este gata, se pune în sosul de ciuperci.

Se serveste preparatul cald.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci in sos cremos" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui Thai cu curry si lapte de cocos